Is het managen van meerdere technische projecten binnen een internationale high tech omgeving jouw core?

Als projectmanager begeleid je meerdere projecten voor gerenommeerde internationale high tech klanten. Waarbij je een project van productontwikkeling tot oplevering coördineert. Binnen deze uitdagende projectmanagement rol werk je binnen in een multidisciplinair team gezamenlijk aan een kwalitatieve realisatie van de diverse projecten.

   Je verantwoordelijkheden:

 

 • Binnen deze veelzijdige functie manage jij de Engineer-To-Order projecten. Waarbij je dagelijks sturing geeft aan de project teams;
 • In samenwerking met het management en salesteam , initieer je verbeterprojecten om het project rendement te verhogen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het projectplan en in overleg met de klant en de interne organisatie definieer je de vereiste project resultaten op het gebied van kwaliteit, logistiek , techniek en kosten;
 • Op basis van het gedefinieerde projectplan stel je een actieplan en capaciteitsplan op voor het project;
 • Gedurende de looptijd van het project heb jij een coördinerende rol tussen de klant en de interne organisatie;
 • Binnen het project team ondersteun en begeleid je collega’s en signaleer je eventuele knelpunten in de uitvoering van het project. Waarbij je oplossingen initieert en doorvoert.


Je profiel:

 • Een Technische HBO opleiding bij voorkeur werktuigbouwkunde;
 • Een aantal jaren werkervaring als projectmanager in een ontwikkel en/of productie omgeving;
 • Je hebt ervaring met Engineer-To-Order projecten. Kennis en ervaring met matrijzenbouw, spuitgieten en kunststoffen is een pre;
 • Je beschikt over gedegen kennis van project financiën, calculaties en marges om zo de kosten voortgang op het project te bewaken.
 • Je hebt kennis van Prince 2 methodieken en het werken met een ERP systeem.
 • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift. De beheersing van Duits is een Pré.

Wij bieden:

Axxicon biedt je een werkplek bij een innovatief bedrijf met een aansprekende klantenkring. Je werkt bij ons in een dynamische werkomgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele en open cultuur met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Onze kernwaarden zijn: “win-win, spirit, fun and challenge”.

Ons bedrijf

Axxicon is een internationaal opererend hightech bedrijf, dat microfluidics spuitgiet oplossingen voor klanten ontwikkelt en ultra-precisie verspaning aanbiedt. Daarnaast hebben wij ons eigen merk AIM matrijzen voor polymeer testen die we aan de markt verkopen. We hebben de juiste productiemiddelen en kennis in huis waarmee we ongeëvenaarde precisie behalen. Ons team maakt het succes! Wij zoeken gepassioneerde, gedreven, energieke professionals waarmee we in gezamenlijkheid onze groeiambitie kunnen gaan realiseren.

Groots in Microfluidics: dat is Axxicon.

Als je interesse hebt in deze veelzijdige positie stuur dan je CV naar jobs@axxicon.com
Voor vragen kun je een bericht sturen naar jobs@axxicon.com of 06-22152222, t.a.v. Hella van de Boogaard.

Interested?