Ben jij die gepassioneerde analytische finance professional die met Axxicon mee wil groeien naar “the next level”?

Als Financieel administrateur (0,8 – 1 FTE) zorg je er voor dat de financiële administratie up to date is en vorm je de spin in het web voor de dagelijkse financiële gang van zaken. Daarnaast lever je je bijdrage aan liquiditeitsprognoses, financiële analyses, maandrapportages en actuele stuurinformatie. Je bent een sparringspartner voor je collega’s in een team met korte lijnen. Als sparringpartner voor de Controller help je daarnaast bij het inventariseren van kansen en bedreigingen en ga je daar zelf proactief mee aan de slag.

   Je verantwoordelijkheden:

  • Het verwerken van de dagelijkse mutaties in de financiële administratie en ons ERP-systeem Isah;
  • Het beheren van het betalingsverkeer (zoals het voorbereiden betalingsvoorstellen en het debiteurenbeheer);
  • Verzorgen van de maandelijkse BTW-aangiftes;
  • Het beheren van contractmutaties in de personeelsadministratie;
  • Het aanleveren van maandelijkse mutaties naar onze externe salarisverwerker;
  • Ondersteunen van de Controller in diverse andere taken en projecten.

Je profiel:

  • Je vind het fijn om te fungeren als financiële spin-in-het-web, bent een aanpakker en ziet het als jouw taak om de juistheid en accuraatheid van de financiële administratie te verzorgen;
  • Minimaal een afgeronde relevante bedrijfsadministratieve mbo-opleiding;
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken, je bent stressbestendig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Pre’s zijn werkervaring in productieomgevingen en excel-vaardigheden.

Wij bieden:

Axxicon biedt je een werkplek bij een innovatief bedrijf met een aansprekende klantenkring waaronder internationale Health Tech bedrijven. Je werkt bij ons in een dynamische werkomgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele en open cultuur met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Onze kernwaarden zijn: “win-win, spirit, fun and challenge”.

Ons bedrijf

Axxicon is een internationaal opererend hightech bedrijf, dat zich sinds kort met trots onderdeel kan noemen van de PM, een groep ondernemingen die high tech oplossingen bieden op zeer nauwkeurige niveau’s. Axxicon ontwikkelt microfluidics spuitgiet oplossingen voor klanten en biedt ultra-precisie verspaning. Daarnaast hebben wij ons eigen merk AIM matrijzen voor polymeer testen die we aan de markt verkopen. We hebben de juiste productiemiddelen en kennis in huis waarmee we ongeëvenaarde precisie behalen. Ons team maakt het succes! Wij zoeken gepassioneerde, gedreven, energieke professionals waarmee we in gezamenlijkheid onze groeiambitie kunnen gaan realiseren.  Groots in Microfluidics: dat is Axxicon.

Als je interesse hebt in deze veelzijdige positie, stuur dan je motivatie en CV naar Werkenbij@pm.nl ter attentie van G.B.J. Prinsen.

Interested?